Login
+Follow
Login
Love4Nature

The man in the Fjällräven Shirt

By love4nature on 2013.05.17 In Tips & Trix

Jag vill slå ett slag för Fjällrävens Youtube kanal och speciellt ”The Man in the Fjällräven Shirt” ni har redan sett klippet på hur man packar en Kajka och det finns fler bra klipp där du får massor av tips på hur du får en bättre vistelse när du är ute i naturen. Allt från hur du sätter upp och sköter ett tält, göra eld på vintern eller hur du på bästa sätt klär dig under en vintertur. Kika gärna igenom filmerna och jag lovar att du är bättre rustad när du ger dig i väg på ditt nästa outdoor äventyr!

Spellista till övriga filmer

 

 

 

 

 

0 Responses to "The man in the Fjällräven Shirt"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login