Login
+Follow
Login
Love4Nature

Packa ryggsäcken inför vandring

By love4nature on 2013.05.13 In Tips & Trix

När du ska ut på en längre tur kan det vara bra att ha koll på sin packning och packa smart. Det är lättare att hitta det man behöver för tillfället, utan att behöva packa ur allt man har i ryggsäcken. Har du vandrat mycket så har du säkert hittat ditt eget sätt att packa redan. Har du aldrig vandrat tidigare får du bra tips på hur du kan packa här. Jag använder vattentäta packpåsar, det underlättar ordningen i ryggsäcken och jag slipper blöta ner mina saker vid ett stopp i regnet.

8

Det finns ett  jättebra Youtubeklipp från Fjällräven, där Johan Skullman (produktspecialist och friluftsexpert på Fjällräven) visar hur man på bästa sätt packar sin ryggsäck ( i detta fall en Kajka) och jag försöker packa enligt hans princip. Kika på Johans film här.

 

3 Responses to "Packa ryggsäcken inför vandring"

  Comments (3)

 1. Tom wrote:

  Hur gick det? 🙂 Har själv försökt lite halv hjärtat men gillade det inte helt.

  • love4nature wrote:

   Just denna vandring hade jag liggunderlaget utanpå ryggan men tanken i övrig packning går helt i Johans princip och det fungerar utmärkt för min del 🙂

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login