Login
+Follow
Login
Love4Nature

Lappland – Europas sista vildmark <3

By love4nature on 2013.03.07 In Fjällräven Classic Vandringar

Jag sitter här på kontoret och längtar efter Lapplands magiska vyer och jokkarnas brus. Dessa bilder är från min absoluta favoritplats på jorden. Här finner jag  ro och njuter av varje minut jag får spendera i denna underbara natur! Jag bjuder på några härliga bilder från 2010 och framåt, färgerna är otroliga och dessa bilder är tagna med min iphone men jag lyckas ändå fånga hur solen leker sig fram över fjällen. När man går där är det lätt att bli tårögd över allt fint och man slås av hur små vi människor är, ändå lyckas vi förstöra så mycket vackert på vår jord.

toulpa1

ales magi_innan_singi2011 magi2regnbåge vid singi2012 regnbåge

1 Responses to "Lappland – Europas sista vildmark <3"

  Comments (1)

 1. fjallripan wrote:

  Jag förstår att du längtar:) Så fantastiskt vackert och toppenfina bilder!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login