Login
+Follow
Login
Love4Nature

Kånken och glastermos

By love4nature on 2013.05.01 In Vardagsmys i naturen

Nu börjar snön smälta bort helt i skogen och torra fina ”trollstigar” som jag kallar dom, kommer fram. Känslan att få sitta vid ån och kika efter uttrar och bävrar samtidigt som man höra fåglarna sjunga och man väntar på att korven som ligger på grillen ska bli färdig, just den känslan är oslagbar! Det är underbart att kunna njuta av naturen i sin egen omgivning. Man behöver inte åka långt för att hitta en orörd och vacker natur, oftast finns den bara runt knuten. Det gäller bara att se den!

Jag sitter och minns mig själv som liten, när jag myser runt i skogen med min röda Kånken på ryggen. Hur jag stannar och tar fram det lilla sittunderlaget ur väskan och plockar upp en röd termos med choklad i (ni vet en sån där termos som hade glas inuti). Jag sitter där och mumsar. Bredvid mig sitter min hund Pepsie, hon var också en Boxer. Idag, trettio år senare sitter jag också med en röd ryggsäck i skogen. Den här gången plockar jag upp en rosa  termos gjord av stål innehållande kaffe. Bredvid mig sitter min hund Smilla, världens finaste Boxerflicka. Härliga minnen!!

collage

2 Responses to "Kånken och glastermos"

  Comments (2)

 1. Mela wrote:

  Hade vägarna förbi och lämnar en hälsning.
  Jättefin Boxer tjej har du 🙂

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login