Login
+Follow
Login
Love4Nature

Kajka 65 W

By love4nature on 2013.03.11 In Produkttest/Favoriter

I kategorin Produkttest/Favoriter kommer jag skriva lite om olika personliga favoriter jag har gällande kläder och utrustning när jag är ute och vandrar eller reser.

Först ut är Kajka 65 w med den nya träramen. Min fina blå Kajka har hängt med i ca 1 år nu både till Grekland och runt på div vandringar hemma i Sverige. Den är tyngre än många andra ryggsäckar men för mig personligen så väger själva bärsystemet upp det och jag minskar hellre ner vikten på det jag packar med mig i den än att kompromissa med bärsystemet.
Bärsystemet och alla praktiska och lätt tillgängliga fickor samt att den är väldigt enkel att packa i  gör den till en klar favorit! Ett stort plus i kanten är självklart att den är miljövänlig också. Det gillas skarpt, bra jobbat Fjällräven!

produkt1

 

8 Responses to "Kajka 65 W"

  Comments (8)

 1. Är grymt sugen på att skaffa en Kajka wood till sommarens äventyr. Fast jag ska ha en grön =)

  • love4nature wrote:

   Självklart ska du göra det Johan! Du kommer inte att bli missnöjd!

 2. Fridstaden wrote:

  Jag är inne på mitt tredje år med min Kajka 85L och jag instämmer: Den är fantastisk! Den har varit min vän till fjälls och i skogslandet. För träningens skull använder jag den packad, som om jag skulle fjällvandra i en vecka, mellan Fridstaden och Stöde. Många mil har det blivit men inte ens i närheten av skavsår eller liknande. Bärsystemet är kanon. En mycket robust ryggsäck!

 3. Lennart wrote:

  Är också en stolt ägare av en Kajka 85l, fin ryggsäck. 🙂

 4. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login