Login
+Follow
Login
Love4Nature

Höga Kusten Hike

By love4nature on 2013.05.05 In Produkttest/Favoriter Vandringar

Höga Kusten Hike är en 35 kilometer lång vandring i ett av Sveriges mest unika naturområden. Det är ett vandringsevent som går av stapeln 1-5 augusti och kommer med all säkerhet att bli väldigt populärt. Det utspelar sig i magiska miljöer och Höga Kusten är aldrig trist, det händer saker i naturen hela tiden. Vacker utsikt över havet blandar sig med djupa skogar och rövargrottor! Den här vandringen går inte på ”flacken” som jag kan tycka är lite trist att vandra, utan du får jobba över berg och sten för att sedan få njuta av storslagen utsikt!

pic

På torsdag drar vi iväg för att prova de olika etapperna i Höga Kusten Hike  och under vandringens gång ska vi även testa olika produkter av flertalet grymma märken i Outdoor-världen (ni ser vilka de är till höger). Detta kommer sedan att presenteras på Outdrr Award så håll ögonen öppna för att se vad vi tyckte om de olika produkterna efter vandringen.

Vi kommer även klättra hos grabbarna på  www.viaferrata.se och jag hoppas verkligen att mitt knä håller hela vägen upp till kaffet på toppstugan. Det ska bli underbart att få komma ut och njuta riktigt ett par dagar!

Det kommer att bli en härlig helg men nu är det dags att börja fundera på vad som skall packas i Kajkan den här gången.

Stay tuned to find out….

 

1 Responses to "Höga Kusten Hike"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login