Login
+Follow
Login
Love4Nature

Höga Kusten Hike med Outdrr

By love4nature on 2013.05.12 In Outdrr träffar Produkttest/Favoriter Vandringar

En magisk vandring genom underbara Skuleskogen är nu över. Dimman som slingrade sig fram genom skogen under helgen var otroligt vacker och att solen inte sken bekom oss inte alls. Det var ett glatt gäng som drog fram som rövare över stock och sten. Det går inte att komma från känslan av att man är mitt i filmen Ronja Rövardotter, när man hör korpen kraxa samtidigt som man tar sig fram genom den mäktiga Slottdalsskrevan. Vilken känsla!

Vi har haft en kanon helg! Underbara människor som alla bjöd på sig sig själv och sin kunskap, jag tror jag talar för oss alla när jag säger att vi alla har fått lära oss massor av nya saker i helgen. Outdrr Awards kommer att presenteras lite längre fram men jag kan berätta att vi har fått testa kanonprodukter under vandringen. Mer om det kommer…

Tanken var att avsluta vandringen med Via Ferrata men tyvärr så var vädrets makter inte med oss så vi skjuter upp det tills i slutet av sommaren. Har du möjlighet så gör ett besök där, det är en häftig upplevelse att klättra långt ovanför trädtopparna och utsikten är hisnande vacker! Jag tycker att en vandring i Skuleskogen är något alla borde prova på, aldrig trist och det händer saker hela tiden! Passa på att anmäla dig till Höga Kusten Hike och prova känslan att vara Ronja Rövardotter för ett tag. Anmälan öppnade idag så skynda att anmäla dig innan platserna tar slut.

Nedan är några bilder från vår härliga helg, jag längtar redan till nästa träff med det något tokiga Outdrr gänget som består av: Angeliqa, Anna, Christopher, Lennart, Nils, Mårten, Maria och Johan

IMG_8637

Foto: Maria Sellfors

Foto: Maria Sellfors

angeliqa

vackra färger i skogen slåttdalsskrevan rövargrottan

christopher

nils Mårten maria Lennart kängor kvällsyoga kvällsmys kaffe Johan  frukost entre slåttdalsskrevan anna

 

 

 

8 Responses to "Höga Kusten Hike med Outdrr"

  Comments (8)

 1. Vilka härliga bilder, du har verkligen fångat gruppen och upplevelsen på ett bra sätt.

  • love4nature wrote:

   Tack Johan :-)det är svårt att fånga den härliga gemenskapen som infann sig men jag har försökt. Det finns ju många härliga bilder från helgen och detta är ju bara ett axplock. Ha de gött så ses vi snart igen!

 2. Fridstaden wrote:

  Riktigt bra Lotta! Gillar bilden på Nils: ”Ge fasen i min korv. Den är MIN!” 😀

 3. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login