Login
+Follow
Login
Love4Nature

Greenland Wax <3 G-1000

By love4nature on 2013.03.21 In Produkttest/Favoriter

Greenland Wax loves G-1000 and so do I!

wax

Kvällens aktivitet hos mig i gårdagskväll:vaxning av G-1000 plagg, även Conversen fick sig en vaxning. Det är ett jättebra tips för dig som gillar att använda dina Converse i ur och skur, vilket mina barn gör året om och då är det bra att ha ett bra skydd mot vätan. Nu vaxar jag in kläderna med ett extra lager mot väta och vind för att när vårsommaren och värmen kommer, tvätta ur och lägga på ett mindre lager och på så sätt få bättre ventilation.

3 Responses to "Greenland Wax <3 G-1000"

  Comments (3)

 1. naraventyr wrote:

  Jag funderar på en Fjällrävenjacka No68 som jag kompletterar med en poncho när det blir riktigt grisigt väder. Vad tror du om den kombinationen?
  //Micke

  • love4nature wrote:

   Då får du nog en riktigt bra och funktionell jacka med plats för ALLT och lite till 😉 eftersom man bär med sig en del i fickorna på den så funkar det nog kanon med poncho över i ruskväder. En ”vän” att ha i många år med andra ord.

   • naraventyr wrote:

    =D Kanon! Jag är lite trött på plastiga och täta jackor, men gillar inte att bli blöt. Så det kanske blir en sådan trots priset.

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login