Login
+Follow
Login
Love4Nature

Geocaching på Billudden

By love4nature on 2013.04.20 In Geocaching Vardagsmys i naturen

I dag tog jag med sonen och vovvan till Billudden, det är ett Naturreservat som ligger längs kusten i Älvkarleby Kommun. Vi var där i höstas och plockade havtorn, nu åkte vi ut dit för att njuta av den härliga vårsolen och för att hitta en ”cach” som ligger gömd där ute. Vi gick hela vägen ut till Billskaten och stannade för att leta fossiler på klapperstensfältet och äta lite lunch. Billskaten är Upplands nordligaste punkt och du ser hav så långt ögat når. Har man tur ser man Utter, vi hade dock vår alldeles egna lilla utter Smilla med oss.

Geocaching är jätteroligt och ett mycket bra sätt att hitta nya spännande ställen i skog och mark. Just idag hittade vi en” Travelbug” som hade vandrat genom olika cachar ända från Tyskland. Vi plockade även några cachar på vägen hem. Nu håller vi på fundera ut ett bra ställe där vi ska placera ut vår egna cach under våren.

bild

IMG_7773 IMG_0633 IMG_9372 smilla utter havtorn

 

 

 

2 Responses to "Geocaching på Billudden"
Related post from other blogs

   Comments (2)

  1. fjällripan wrote:

   Har aldrig provat geocaching, men det har verkligen blivit populärt och ett bra sätt att komma sej ut 🙂 Härliga bilder!

   • love4nature wrote:

    Ja det är verkligen beroendeframkallande och mycket roligt! Leta skatter i naturen är ett jättebra sätt att få med sig barnen ut 🙂

  2. Leave a comment

   E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
   *
   *

  Välkommen hit

  Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

  / Lotta

  Outdrr Awards

  Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

  Läs mer...

  Fjällräven

  Tierra

  Aclima

  Hestra

  Hanwag

  +Follow
  Kategorier Arkiv
  wordpress com stats plugin

  Login