Login
+Follow
Login
Love4Nature

Fulufjället midsommar 2012

By love4nature on 2013.02.28 In Vandringar

Det blev en midsommarhelg med vandring i Sälen och Fulufjället, här kommer några bilder. Fulufjället är ett underbart ställe att vandra på. Det är en rejäl ”klättring” innan du kommer upp vid Njupeskärsfallet som är Sveriges högsta med ett fall på 93 m. Otroligt vackert och fågelrikt, har du tur kan du se Jaktfalken som häckar vid Njupeskär.

fulufjäll312o-matic smilla fulufjäll midsommarmiddag2 midsommarmiddag fulufjäll2

1 Responses to "Fulufjället midsommar 2012"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login