Login
+Follow
Login
Love4Nature

Fjällräven Polar 2013

By love4nature on 2013.03.14 In Drömmar & mål Smått & gott

Nu är det snart dags för Fjällräven Polar.”Fjällräven Polar är ett cirka 330 kilometer långt vinteräventyr över den arktiska tundran. Deltagarna kommer att köra ett hundspann hela vägen från Signaldalen, Norge, till skogarna runt JukkasjärviLappland.”

frp

Jag var med och tävlade om en av de åtråvärda platserna till detta fantastiska event, och hamnade på en ärofylld 3: dje plats av de Svenska bidragen. TACK alla som röstade! Det bidraget som får flest röster på Facebook går rakt in i tävlingen och sedan väljer FR själv ut en deltagare, detta från 10 olika nationer. Mina goa barn gjorde filmen till mig för dom var less på mitt tjat om denna tävling  och tyckte det var dags att göra någonting åt det. Filmen kan ni se nedan.

Jag kommer med spänning, beundran och avundsjuka  följa detta äventyr via webben, gör så ni med!

http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/

 

6 Responses to "Fjällräven Polar 2013"

  Comments (6)

 1. Fridstaden wrote:

  Jag såg din video medan röstningen pågick och jag tycker den är riktigt rolig och bra. Och vilka barn som hjälpte dig med den! Kanonbra! Nästa år följer du med 😉

  • love4nature wrote:

   Tack Christopher! Nej jag kan inte toppa den videon, så nästa år blir det ingen ansökan. Om jag inte får söka med samma video då 🙂 Barnen jobbade hårt med den och var så duktiga det hade varit roligt om den vunnit!

 2. bavarianswede wrote:

  Underbar video!

 3. anna wrote:

  hahaha helt underbar video

 4. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login