Login
+Follow
Login
Love4Nature

Fjällräven Classic 2013

By love4nature on 2013.05.23 In Fjällräven Classic

Nu är det drygt 2 månader kvar till Fjällräven Classic – världens vackraste vandringsevent och strax innan det Höga Kusten Hike, SKOJ!

Det är oftast nu många frågor börjar dyka upp, speciellt för dom som inte har vandrat tidigare och ska köra Fjällräven Classic första gången. Det är frågor som rör utrustning, packning och träning m.m.
Fjällräven har ett diskussionsforum där man kan ställa frågor och få svar samt köpa/sälja biljetter. Tyvärr så är det inte lika mycket aktivitet där som det varit tidigare år. Det finns även en Facebookgrupp för Fjällräven Classic deltagare som är jättebra! Där slänger man in den fråga man har och får massor av härliga svar från alla håll. Jag tycker absolut du ska gå med där om du tänker gå Fjällräven Classic! Du har säkert redan läst ALLT som går på Fjällrävens hemsida redan, annars hittar du massor av bra information här.

🙂 🙂
Vi ses på leden!

 

 

 

0 Responses to "Fjällräven Classic 2013"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Välkommen hit

Här kommer jag att skriva om mina naturupplevelser både stora och små. Vandring i Fjäll, dalar och skog. Fjällräven Classic är årets höjdpunkt för mig och efter att ha vandrat FC 2 år så hittar man mig nu för andra året i rad som funktionär i Alesjaure. Jag är ute i naturen så mycket jag kan och med mig har jag min ständige vapendragare, boxerflickan Smilla 5 år.

/ Lotta

Outdrr Awards

Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken.

Läs mer...

Fjällräven

Tierra

Aclima

Hestra

Hanwag

+Follow
Kategorier Arkiv
wordpress com stats plugin

Login